Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Hagymás sült kacsamáj

felvitel dátuma: 2015-12-04 17:29:23       mai nézettség: 1       nézettség: 948
részletes recept
Hagymás sült kacsamáj
Hozzávalók 3 személyre:

Hozzávalók:

60 dkg kacsamáj
4 fej lilahagyma
törött fekete bors
majoránna
40 gramm kacsazsír

Előkészületi idő: 40 perc


Főzési idő: 35 perc
Elkészítés:

Elkészítése:

A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk, vagy egészben hagyjuk. Meghintjük törött fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. A kacsa zsíron, vagy olajon aranysárgára pirítjuk, majd a karikára vágott hagymát is. A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk. Burgonyával és uborkával tálaljuk.
 

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*