Hozzávalók: 1 db, szűzpecenye, az enyém elég nagy volt, fűszerek, ki milyet szeret,olaj a sütéshez, 1 nagy hagyma,só.
Elkészítés: Ahúsokat elszeletelem, sózom bórsozom, én fokhagymásfüszersót használtam, amibe több fűszer is van.Hagyom állni egy fél órát. A vokba öntöm az olajat, belefektetem a hús szeleteket,és öntök rá annyi vizet hogy ellepje. Fedő alatt sütöm. Amikor már majdnem puha a hús,teszek rá hagyma karikákat, és sok keverés mellett szép pirosra sütöm. Amikor kész egy kislábasba kevés olajon megpirítok pár szelet hagyma karikát és ráteszem a húsra.Rizibizivel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.