A burgonyát megpucolom, megmosom, kockázom és kicsit sós bő vízben felteszem főni, puhára főzöm. Közben felkockázom a hagymát és feolvasztott vajon megpirítom. Leszűröm a burgonya levét, ráöntöm a hagymát, majd picit sózom ha szükséges. Lehet krumplinyomóval szétnyomkodni és jól összekeverni. Én géppel szoktam (habverővel) összekeverni és már fogyasztható is, krémesebb lesz.
Sültek mellé, rántott húshoz kitünő köret.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.