50 dkg lecsó kolbász
1 nagy fej hagyma
3 evőkanál étolaj
1 tk piros paprika
1 késhegynyi só
3 doboz vörös bab konzerv
1dl víz
A Hagymát megpucolom apróra vágom, a lecsó kolbászt kockára vágom.
Az olajban a hagymát megdinsztelem majd félrehúzva az edényt belerakom a pirospaprikát és a kockára vágott kolbászt.
1 dl vízzel felengedem és a sót is hozzá adom.
Tényleg csak egy forralás kell neki és hozzáadom a vörös babkonzerveket, hogy mégegyszer jól összefőzzem.
Amikor jól besűrűsödik akkor jó.
Nagyon finom
Friss kenyérrel az igazi.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.