Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Hagyma leves (pirított kenyérdarabokkal)

felvitel dátuma: 2016-11-28 15:52:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1605
részletes recept
Hagyma leves (pirított kenyérdarabokkal)
Hozzávalók 2 személyre:

Hagyma leves (kenyérdarabokkal): 1 por hagyma ha nincs az sem baj 4 nagy fej hagyma 6 gerezd fokhagyma 1 káveskanal kanál Kis kanal Bors 1 kávéskanál Vegeta 250 ml fözö tejszín 2 evökanal Liszt

Előkészületi idő: 5 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A hagymát megpucolom a fokhagymát is és a hagymákat leszeletelem nem vágom vastagra se vékonyra szeleteltelni szoktam szeletelt esetleg v gyalu az szupi. A hagymát is felszeletelem.ha pore hagymátval csinálja valaki akor azt is karikára vágni. Azért jó ha több hagyma van bene mert finomabb lesz azt is a hagymával együtt piritani. Kész akkor a hagymát olajon megdinszteltem rá a fokhagymát is. Füszereztem só vegeta bors és felengedni vízzel hogy jó ellépje. Még várom míg felforr fözöm kb 20 percig amikor már jó akor a fözö tejszínt elkeverem a lisztet csomomentesre és amikor jó a leves bele rakom a tejszínt és felforralom öket amikor felfort 5 percig fözöm. Amikor kész akor leturmizolom . a kenyeret aprók kockára vágom és a sütö be meg megpirítom és kész. Már is ehető

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*