Hagyma leves (kenyérdarabokkal): 1 por hagyma ha nincs az sem baj 4 nagy fej hagyma 6 gerezd fokhagyma 1 káveskanal kanál Só Kis kanal Bors 1 kávéskanál Vegeta 250 ml fözö tejszín 2 evökanal Liszt
A hagymát megpucolom a fokhagymát is és a hagymákat leszeletelem nem vágom vastagra se vékonyra szeleteltelni szoktam szeletelt esetleg v gyalu az szupi. A hagymát is felszeletelem.ha pore hagymátval csinálja valaki akor azt is karikára vágni. Azért jó ha több hagyma van bene mert finomabb lesz azt is a hagymával együtt piritani. Kész akkor a hagymát olajon megdinszteltem rá a fokhagymát is. Füszereztem só vegeta bors és felengedni vízzel hogy jó ellépje. Még várom míg felforr fözöm kb 20 percig amikor már jó akor a fözö tejszínt elkeverem a lisztet csomomentesre és amikor jó a leves bele rakom a tejszínt és felforralom öket amikor felfort 5 percig fözöm. Amikor kész akor leturmizolom . a kenyeret aprók kockára vágom és a sütö be meg megpirítom és kész. Már is ehető
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.