Piskóta.5db tojás, 5e.k liszt, 5e.k kristálycukor, 1db sütőpor
Krém:2cs vaníliás pudingpor, 7dl tej , 2cs vaníliás cukor, 2 e.k kakaópor, 15dkg porcukor, 12,5dkg margarin, kevés rum vagy rumaroma, fél üveg nuttela
1cs cukrozott babapiskóta,
Tetejére..2dl hulala, kakaópor
A piskótát elkészítjük.Még melegen megkenjük nuttelával és férre tesszük.A tejből és a pudingporból elkészítünk egy sürűbb krémet , ha meghűlt hozzáadjuk a porcukrot, margarint, vaníliáscukrot, rumot és jó habosra kavarjuk .Ketté vesszük a krémet és az egyik felébe kakaóport teszünk és jól összekeverjük.A nuttelás rétegre rákenjük a vaníliás krémet , majd lerakjuk egy sor babapiskótával és ezt kicsit meglocsoljuk rummal , majd rákenjük a kakaós krémet és végül a hulala habot és a tetejét megszórjuk kakaóporral.Egy éjszakára hűtőbe tenni és másnap szeletelni.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.