tojás, porcukor, Ráma, tej, liszt, sütőpor, alma, vaniliáscukor, fahéj, mandula
Habos almás
5 tojássárgáját kikeverünk 25 dkg porcukorral, 15 dkg rámával, 12 kanál tejjel, majd belekeverünk 30 dkg lisztet és egy sütőport. Tepsibe simitjuk és félig megsütjük.
2 kg almát megreszelünk, cukorral, vaniliáscukorral fahéjjal kicsit megdinszteljük. Belekeverünk 2-3 kanál buzadarát. Ezt a tepsibe lévő tésztára simitjuk. 5 tojásfehérjét felverünk kemény habbá, majd a belekeverünk 25 dkg porcukrot, és az almára simitjuk. Visszatesszük a sütőbe, kicsit száritani. Tetejére szórhatunk darabolt mandulát, diot, ezzel együtt száritjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.