5 tojásfehérje
40 dkg porcukor
5 csepp ecet
a díszítéshez dió.
A tojásfehérjét pici sóval elkezdjük verni.Amikor félkemény, hozzáadjuk a porcukrot, és keményre verjük, góz fölött.
Nyomózsákba tesszük, sütőlapon elkészítjük a kívánt formát, a tetejére tehetünk diót.Előmelegített sütőben, kicsit nyitott ajtó mellett inkább szárítjuk, mint sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.