Nagyon finom lehet!
A piskótához:
8 tojás, 8 evőkanál cukor, 8 evőkanál liszt, 1 kksütőpor.
A gyümölcszseléhez:
1/2 kg /fagyasztott/ eper, 10 dkg porcukor, 1 csomag zselatin.
A barna krémhez: 1 cs csokipuding, 3dl tej, 37,5dkg margarin,11 evőkanál porcukor.
A bevonáshoz 1/ liter Hulala tejszín
A díszítéshez: bármilyen friss gyümölcs..
Sütünk egy db 8 tojásos piskótát, hűlni hagyjuk.A levet engedett gyümölcshöz hozzáadjuk a 2dl vízben felmelegített zselatint, összekeverjük a kiengedett gyümölccsel, nylonnal bélelt, a piskóta méretével azonos nagyságú sütőbe öntjük, hűtőbe tesszük 3-4 órára.
A pudingport elkeverjük 1dl tejjel, állni hagyjuk 15 pecig, a maradék tejet felforraljuk, beleöntjük a tejes pudingot, jó keményre főzzük, hűtjük.
A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a pudinggal alaposan összedolgozzuk.
A tejszínt felverjük keményre,/jó hideg legyen!/.
A piskótára rákenjük a barna krémet, ráborítjuk a zselét, levesszük a nylont róla, rákenjük a tejszínt, díszítjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.