Rögtön elkészítem,de szerintem finom lehet.
Hozzávalók
2 kg Idény gyümölcs vagy befőtt
4-5 szem szegfűszeg
1 kvk fahéj (Őrölt )
10dkg Cukor
Vaníliás puding fél cs
1dl Tejszín vagy tej
25dkg Búzadara
1 evk pici olaj
1 bögre víz
csipet só
Mivel nyáron mint a méhecske szorgoskodtam a befőttekkel ,így abból készült pikk -pakk . Szóval én összeöntöttem a befőtteket 2 kisebb 2 nagyobb üveg ,meggy ,cseresznye,őszibarack ,birsalma, tettem még bele pici vízet ,cukrot ,természetesen a befőtt levét is .szegfűszeg és őrölt fahéj .Egyet forraltam rajta mert ugye ez már félig főtt és behabartam tejszínnel elkevert fél csomag vaniliás pudinggal .Próbáld ki nagyon finom .De az idény gyümölcsből is jó és akkor elötte a gyümölcsöt megfőzzük .
Pirított dara
A lábasba egy csepp olajat teszek a búzadarát folyamatos kevergetés mellett megpirítom mikor kész leveszem a tűzről ,mivel az edény forró így is még odakaphat ezért óvatosan bánjunk vele .
csipet sót teszek rá és annyi forró vízet hogy a szemek szét álljanak
A Gyümölcsszósszal tálalom .
Ha éppen azon a napon sült húst készítünk vagy húslevest akkor a husival is finom .
Jó étvágyat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.