narancs, banán, szilva, barack, meggykompót, ananászkompót, kiwi, alma, feketeribizliszörp, fahéj, rumeszenc, vaniliáscukor, 1/2 l tej, 3 kanál cukor, 1 tasak tejszín ízű pudingpor, tejszínhab.
A tejet odatesszük főni, a pudingport elkeverjük 3 kanál cukorral, 4 kanál tejjel és a többi tejhez adjuk, miután besűrűsödött, kiöntjük tálkákba és hagyjuk hűlni. A gyümölcsöket megtisztítjuk, meghámozzuk, felvágjuk kissebb darabokra, majd összekeverjük a vaniliáscukorral, fahéjjal, feketeribizliszörppel, rumeszenccel és a kompótok levével. Mikor a puding kihűlt, megdermedt, ráhalmozunk a gyümölcssalátából és a tetejére tejszínhabot nyomunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.