1 dl hideg tejet elkeverünk 2,5 dkg zselatinnal a Konyhaművész Mérőkancsóban. 2 dl tejet felforralunk a Mesterszakács Nyeles Főzőedényben, majd feloldjuk a forró tejben a 15 dkg kristálycukrot. Összekeverjük a zselatinos tejet a cukros tejjel és langyosra hűtjük.
Közben a túrót kikeverjük a vajjal az Új Hullám Tálban, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd a kihűlt zselatinos masszával összekeverjük.
A Szilikon Király formába öntjük a massza felét. Rátesszük a gyümölcsöket, utána befedjük a babapiskótával, végül a maradék masszát is ráöntjük.
Másnapig a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a tálcára borítjuk a kész tortánkat és az Új Generációs Sajtkéssel szeleteljük.
Megjegyzés:A Sajtkés speciális kiképzésének köszönhetően, nem tapad hozzá sem sütemény, sem a sajt, ezért javaslom minden sütemény, sütés nélküli sütemények szeletelésére is, vagy éppen hidegtálak szeleteléséhez.
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.