pulykamell filé 0,60 kg
málna mártás 0,40 l
körte 0,08 kg
alma 0,08 kg
gyömbér 0,003 kg
krokett 0,60 kg
Nem túl édes málna mártást készítünk, majd az apróra vágott vegyes gyümölccsel összeforraljuk, és őrölt gyömbérrel ízesítjük.
A roston sült pulykamell filét félig bevonjuk a gyümölcsraguval, majd burgonya krokettel körítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.