4 tojásfehérje
20 dk cukor
1 vanéliás pudingpor
250 ml tejszin Creme Patissere
gyümölcs
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük.Lazán belekeverjük a pudingport..A tortasütö aljára zsírpapirt vágunk és a habot rákenjük.170 fokos sütőbe tesszük 10 percre aztán 10 perc 150 fok 10 perc 100fokon és lekapcsoljük a sütőt és hadjuk kihülni benne.Mikor kihült a tejszint felverjük rásimítjuk és megrakjuk gyümölcsel.Finom és egyszeru .Lehet kissebb tepsibe is sütni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.