kimagozott meggy
kimagozott cseresznye
ízlés szerint cukor
fahéj
friss gyömbér reszelve
tetszés szerint főző tejszín
1 eper vagy puncs ízű pudingpor
kis doboz joghurt
A gyümölcsöt vízzel, fahéjjal, cukorral a reszelt gyömbérrel megfőzöm.
Hozzáadom a tejszínt. A puding port simára elkeverem a joghurttal, és csomómentesre kikeverem. A forró léből adok hozzá egy-két merőkanállal és a ha már átmelegedett hozzáöntöm a gyümölcshöz. Közben állandóan keverem, hogy ne csomósodjon be.
Hidegen tálalom. Remekül díszíthető tálaláskor menta levéllel, illetve citromfűvel
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.