Piskóta:
8 db tojás
8 evőkanál cukor
8 evőkanál liszt
Krém:
5 db tojás
5 evőkanál liszt
1 liter tej
cukor
1 csomag vaníliás cukor
60 dkg eper
darált keksz
A 8 tojásból piskótát sütünk. A krémhez az 5 tojás sárgáját csomómentesre kikavarjuk a liszttel, a cukorral, vaníliás cukorral és az egy liter tejjel, majd sűrűre főzzük.
A tojás fehérjét felverjük kemény habbá és a megfőtt krémhez keverjük. A piskótára daraboljuk az eper szemeket és a tetejére egyenletesen rásímitjuk a krémet. Darált keksszel megszórjuk a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.