Hozzávalók (16 szeletes tortához):
Elkészítés:
Pofon egyszerű! Kisütöm a piskótát, amit miután kihűtöttem nem vagdosom fel, hanem egyben visszarakom a tortaformába.Megmagasítom a formát, és a kikevert krémemet rákenem, jó vastagon.
Majd dermesztem. Ezután körbevágom a forma oldalát,és leveszem a keretet.Ízlés szerint díszíthető.
A krém: A zselatint feloldom vízben, és a félig felvert tejszínhez csorgatom, miközben folyamatosan verem, keményedésig. Egy nagy tálban összekeverem a joghurtot a zselatinos tejszínhez. Ízlés szerint tovább ízesítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.