4 db alma,1 üveg magozott meggy,1 doboz őszibarack,2 db narancs leve,szekfűszeg ízlés szerint , kés hegynyi fahéj és ízlés szerint cukor, 1,5 dl főző tejszín és 1 pupos kanál étkezési keményitő.
Cukorbetegeknél gyógyszertári cukrot használok.
Tetejére tejszín.
Az almát megpucolom majd aprora darabolom.A meggy és az őszibarack levét az almára öntöm és a narancs kifacsart levét.Bele rakom a szekfűszeget és a fahéjt.Megfőzőm ebben az alma darabokat majd beleöntöm a többi gyümölcsöt.Utána ízesitem cukorral.A tejszint elkeverem a keményitővel majd a levesre öntöm.Egyet rottyan és kész.Lehűtöm és tejszinnel diszitve tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.