Tészta:porcukor 10dkg,liga 20dkg,liszt 30dkg,pici sütöpor,
Krém:ráma 1kocka,porcukor 0,25dkg,eper puding 2 cs,tej 0,5l,
Tetejére:izlés szerint gyümölcs én 3félét szoktam,és a gyümölcsre torta zselatin 1cs.
A tészta alapanyagait öszegyúrjuk,majd kosárformákba nyomkodjuk és 180 fokos sűtöben kisütjük melegen kiverjük a kosárka formábol.
Krém:a pudingot a tejel megfözük és kihülésig félre rakjuk ezalat a rámát kifehéritjük hozá adjuk a porcukrot ha kihült a puding öszekeverjük a 2krémet,és belekenjük a kosárkába,majd ha készen van gyümölcsöket teszünk a tetejére és zselatinal megkenjük.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.