A zsíron a hagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, a feldarabolt paradicsomot, a fokhagymát, és az apróra vágott paprikákat. Őrölt paprikát teszünk hozzá, majd összekeverjük. Sóval, borssal, köménnyel ízesítjük. Összekeverjük, majd a karikára vágott kolbász is hozzákerül. A kolbászt a legvégén adjuk hozzá, mert ez minden előkészítés nélkül is fogyasztható. Ha korán adjuk az ételhez szétfőhetnek a vékony kolbászkarikák, ha későn, nem adja át a kitűnő aromát az egész ételnek.
Soós tésztával tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.