1 kg pulyka vagy sertéscomb csont nélkül
2 db kígyóuborka
4 db paradicsom
6 db tv paprika
1 szál póréhagyma
4 fej lilahagyma
1/2 fej fejes káposzta
gyros fűszerkeverék
só
A tzatzikihez:
1 db kígyóuborka
1 nagy doboz joghurt
só
őrölt fehér bors
3-4 gerezd fokhagyma
Előkészítés:A húst csíkokra vágjuk.A zöldségeket felkockázzuk a káposztát vékony szeletekre vágjuk.A tzatzikihez az uborkát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük.
Elkészítés:A tzatzikihez az uborkát lesózzuk,kinyomkodjuk.Elkeverjük a joghurttal,őrölt borssal és az átnyomott fokhagymával majd a hűtőbe tesszük tálalásig.
A húst serpenyőben vagy grillen megsütjük,befűszerezzük.
Sült burgonyát készíthetünk mellé.
A zöldségeket a hússal és a tzatzikivel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.