Nagyon jól néz ki,de nekem a receptedben a liszt és a porcukor mennyisége nem teljesen világos,ha ezt megírnád pontosabban,megköszönném.
Hozzávalók: liszt 0,30, sütőpor 1/2 csomag, olaj (vaj)1,5 dl., porcukor 0,25, tojás 4, 1 van.cukor, 1 citrom héja, 1,25 dl. kész szörp (én bodzát készítettem)
A szárazat a szárazzal, a nedveset a nedvessel összekeverjük, majd a lisztbe lassan hozzáadjuk a tojás-cukor-sütőpor keveréket. A tetejére valamilyen gyümölcs, nekem rebarbara volt lefagyasztva, megkenjük olajjal vagy vajjal a tetejét. Kb.20 perc alatt kész, 200 fokon, gázsütőbe 3. fokozaton sül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.