600g ribizli (piros, fehér vegyesen) 650g málna 1csomag vaniliás cukor. 350g kristálycukor
ribizliböl levet készitünk.majd 600ml kimérünk.(ledaráltam,préseltem a 600g-ot.) málnát kiválogatjuk 650g-ot.ribizli málnát egy edénybe teszük.a cukrot vaniliás cukrot elkeverve dzsemfixel,majd a gyümi maszákoz agyjuk.kevergetés mellet erös tüznél 2percig felforaljuk.majd meleg vizbe álitot üvegekbe töltjuk,gyorsan lezárjuk,fejreálitjuk,max 5percre,száraz duncba teszük,de elhagyható.hüvöshejre teszük felbontásig,felbontás után,hűtőszekrénybe teszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.