A tojások sárgáját csomómentesre keverem 3 kanál cukorral és a liszttel és kevés hideg tejjel. a tejet forrásig meleg1tem, majd apránként hozzákeverem a tojássárgás krémet, állandó keverés mellett sűrűre főzöm, majd leveszem a tűzről. Közben a capuccinot elkeverem a forró vízzel. A babapiskóta felét szépen sorban lerakom egy jénai (lehet bármi más ) edény aljára és egy kiskanál segítségével locsolok rájuk a capuccinoból annyit , hogy ne ázzanak el túlságosan. A tojások keményre felvert habjának a háromnegyedéhez hozzáadok egy kanál cukrot , azzal is verem még kicsit, majd hozzá keverem a főzött krémhez s ennek felét rákenem a babapiskótákra, majd a többi babapiskótát is rásorakoztatom a krémre, meglocsolom a capuccinoval, ezt ismét krém követi, a tetejére pedig rákenem a cukor nélkül maradt habot. A habra szórok egy kevés cukrozatlan kakaóport és kb 2 órára a hűtőbe teszem.
Isteni finom!
Jó étvágyat hozzá!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.