Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Győri aprópecsenye

felvitel dátuma: 2012-10-10 12:24:03       mai nézettség: 2       nézettség: 7832
részletes recept
Győri aprópecsenye
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg sertéscomb,

20 dkg gomba,

10 dkg zöldborsó,

1/2 csokor petrezselyemzöld,

1 ek. paradicsompüré,

, bors.

Előkészületi idő: 0 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A húst csíkokra vágjuk, kevés olajon elkezdjük pirítani. Ha félig megpirult, hozzáadjuk a paradicsompürét és azzal is pirítjuk addig, míg a püré kicsit sötétebb színű nem lesz. Ezután öntünk egy kis vizet és forraljuk. a gombát feldaraboljuk és a zöldborsóval együtt, a húhoz adjuk, sózzuk borsozzuk és így készre pároljuk. A végén meghintjük egy kis petrezselyemzölddel. Héjában főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Szakács: detty


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*