50 dkg sertéscomb,
20 dkg gomba,
10 dkg zöldborsó,
1/2 csokor petrezselyemzöld,
1 ek. paradicsompüré,
só, bors.
A húst csíkokra vágjuk, kevés olajon elkezdjük pirítani. Ha félig megpirult, hozzáadjuk a paradicsompürét és azzal is pirítjuk addig, míg a püré kicsit sötétebb színű nem lesz. Ezután öntünk rá egy kis vizet és forraljuk. a gombát feldaraboljuk és a zöldborsóval együtt, a húhoz adjuk, sózzuk borsozzuk és így készre pároljuk. A végén meghintjük egy kis petrezselyemzölddel. Héjában főtt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.