Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 8 kedd Dénes névnapja

Főoldal » Gulyásleves sertéshúsból

felvitel dátuma: 2014-05-13 09:40:44       mai nézettség: 3       nézettség: 3857
részletes recept
Gulyásleves sertéshúsból
Hozzávalók 4 személyre:
  • Pörkölthöz:
  • 60dkg sertéslapocka
  • 2fej vöröshagyma
  • 2paprika
  • 2paradicsom
  • 2gerezd fokhagym
  • étolaj
  •  őröltpaprika
  • őröltbors
  • 1ek liszt
  • 3szál sárgarépa
  • 3szál petrezselyemgyökér
  • 50dkg burgonya
  • babérlevél
  • őrölt kömény
  • Galuskához:1egész tojás,és annyi liszt,hogy sűrű tészta legyen
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 80 perc
Elkészítés:
  1. A húst felkockázzuk,és pörköltet főzünk belőle.
  2. Amikor már puha a hús a liszttel besűrítjük,állandó keverés mellett apránként hozzászórva,hogy ne legyen csomós.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket,és vízzel felengedjük,felforraljuk,sózzuk,fűszerezzük.Mikor már a zöldségek félig megpuhultak belemehet a kockára aprított burgonya is.
  4. A tojásból,lisztből keményebb galuskatésztát keverünk,és kanállal beleszaggatjuk a levesbe,puhára főzzük.        
  5.  ( A fűszerek Toldi Fűszer termékekwww.toldifuszer.hu)
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*