DE JO LENNE AGY TANYERRAL, NAGYON FINOMNAK NEZ KI!
60 dkg sertés hús
1 kg krumpli
leveszöldség
hagyma
paprika piros
paprika csöves
só
köménymag
olaj v. zsír
A zöldségek ízlés szerinti mennyiségben
A hozzávalókat előkészítem.
A hagymát apróra vágom és kevés zsiradékon a köménymaggal megpirítom.
Hozzáadom a húst és pirospaprikát,felöntöm vízzel, ami éppenhogy ellepje a húst.
A többi tennivalók ugyanazok, mintha a tűzhelyen készíteném csak kimarad belőle a füst és a tűzrakás"művészete".
A végeredmény sokkal jobb, ízletesebb, mint a fazékban készült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.