A gulyáslevest kétféleképp készítettem, a család burgonyával ette én pedig burgonya helyett karalábéval, azzal helyettesítettem paleoban.
A húst megtisztítom és felkockázom. A vöröshagymát megpucolom és kevés zsíradékon megpirítom, hozzáadom a kockára vágott paprikát, együtt pirítom. Mikor üveges a hagyma, só, tört pirospaprika, összekeverem és kevés levet öntök hozzá, beleteszem a húst, majd egy kevés babérlevelet, borst, picit főzöm. Mikor félig megfőtt a hús, kb. fél óra, akkor hozzáadom a felnegyedelt répát és zöldséget, kockára vágott karalábét. Főzöm, megkóstolom és ízesítem még, amit kíván, kevés gulyáskrémet nyomok bele (elmaradhat), aztán mikor már háromnegyedig megfőtt a hús és félig a zöldség, beleteszem a burgonyát, amit kokcára vágtam. Készre főzöm. Én karalábét ettem burgonya helyett, paleo.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.