Nagyon ügyes vagy, finomság, én is ezt főztem ma !!
1 kg marhahús (csontnélküli nyakat vettem) 1 fej vöröshagyma 2 szál sárgarépa 2 szál petrezselyem gyökér 4-5 nagyobb krumpli őrölt pirospaprika köménymag só piros arany, gulyáskrém (ezek el is maradhatnak)
A húst felkockázom, jól megmosom . A vöröshagymát megdinsztelem, és ráteszem a kockára vágott húst, pirospaprikát, köményt, sót. Kicsit több vizet öntök alá, mintha pörköltnek készíteném. Addig főzöm, míg majdnem ehető a hús, ekkor felöntöm annyi vízzel, amennyit jónak látok, hogy ne legyen tú sűrű a zöldségekkel sem. Felforralom és ekkor teszem bele a zöldségeket, krumplit. Készre főzöm és már tálalható is! Lehet hozzá főzni tésztát, vagy csipetkét. Csipetkét 1 db tojás, 10 dek a liszttel jól összegyúrom és apróra elcsipedem és belefőzöm a gulyásba!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.