Pörköltnek való húst veszünk, és 2 cm-es kockákra vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban fedő alatt megpirítjuk, beletesszük a pirospaprikát, és hozzáadjuk a húst. Mivel a Marhahús nehezebben fő így külön is betehetjük elöbb azt majd a sertést . Megsózzuk, zsírjára pirítjuk, hagyjuk, hogy a hús levet engedjen. Mikor levét elfőtte hideg vízzel felengedjük,beletesszük a paprikát paradicsomot , ha a hús puhulni kezd, beletesszük a megtisztított hosszába vágott leves zöldségeket. Amikor a hús majdnem készen van, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és azzal lassú tűzön puhára főzzük ,közben az ízesítőket is beletesszük ,szájízünk szerint sózzuk borsozzuk .
Lehet bele tenni csipetkét is aki szereti ,én nem szoktam mert így szeretjük .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.