5 ostyalap
2 dl tej
25 dkg porcukor
3ek.gríz
3 rúd étcsokoládé
25 dkg margarin
5 dkg mazsola(nem kötelező)
A tejet felforraljuk a cukorral és belefőzzük a grízt. A tűzhelyről levéve belekeverjük a csokoládét. Amikor langyosra hűl, hozzáadjuk a margarint (mazsolát) és megtöltjük az ostyalapokat. Ízlés szerint bevonhatjuk csokoládémázzal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.