2 nagyobb padlizsan 1 tojas Apróra vágott hagyma So,bors,vegeta,kevés őrölt kömény 2-3 gerezd zúzott fokhagyma vagy fokhagymapor ( izles szerint ) Apróra vágott petrezselyem Sutoporos Liszt Suteshez: kevés olaj Talalashoz: tejföl Reszeltsajt
A padlizsanokat egyenként csomagoljuk alufoliaba jol lezárva ,majd 220-230 fokon kb 80-90 perc alatt pároljuk készre. Nyáron grillen süssük készre. Amikor megpuhult óvatosan pucoljuk meg,majd vágjuk pépesre . Egy tálba tegyük es Izesitsuk be a többi hozzávalókkal.A sutoporos lisztbol annyit adjunk hozza ,hogy keményebb masszát kapjunk.A forró olajozott serpenyőben süssük készre.Tejfollel es reszeltsajttal talaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.