2 egész csirkemellfilé
kb,1 dl olaj
1 teáskanál fokhagymás fűszerkeverék
1 teáskanál flekken fűszerkeverék(gyorspác)
1 teáskanál szárnyas fűszerkeverék
A csírkemellet kis érmékre felszeletelem.
Egy tálba beleteszem az összes fűszert és elkeverem az olajjal.
Ebbe teszem a csírkemellet,jól összekeverem,és 1-2 órát pácolom.
Közben többször átkavarom,hogy minden szelet jól felszívja a pácot.
Egy serpenyőt felhevítek és a saját páclevében oldalanként másfél perc alatt megsütöm.
Akár feltétnek,vagy salátákhoz kiválló,könnyű étel.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.