ÉN a grillcsirkét 2 db sörösüvegre "ráhuzom,"ráültetem és a tepsibe "teszemés csak sozom nem kell kenegetni, locsolgatni nagyon finom .Egyszerüen nagyon finom omlos lesz,Jóétvágyat ,sok sikert.
1db közepes csirke én házit kaptam tesómtól szép kis húsos
2 ev k szárnyas grill fűszerkeverék
1 dl olaj
2 tk só
Körethez
rizs
házi vegeta de a bolti is megfelel
mirelit zöldség vegyes köret
A csirkét megmossuk. Jól besózzuk A fűszerkeveréket olajban elkeverjük és ecsettel a csirkét szépen bekenjük vele.
A csirkét tepsibe tesszük Pici vízet teszünk alá Ha később a kisült fűszeres zsírt meg szeretnénk enni, akkor 2 kanál finom olajat tehetünk alá ,de amúgy is enged egy kis saját zsírt .A csirkét 200-220 fokon kell sütni,kb 60 percig 5-10 percenként meg kell fordítani és a tepsi alján összegyűlt fűszereses olajjal – zsírral meg kell kenni. A csirke combjába szúrt hústűvel ellenőrizhető, hogy teljesen átsült-e már a csirke. Ha tiszta lé folyik ki belőle, akkor elkészültünk, ha rózsaszín lé, akkor még 10 percig süthetjük.
A körethez a rizst megmossuk, lecsöpögtetjük és pici olajon megpirítjuk.Hozzáadjuk a mirelit zöldséget, vegetával fűszerezzük és kétszeres mennyiségű vízzel, fedő alatt takaréklángon 10 percig főzzük, majd további 10 percig a tűzről levéve állni hagyjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.