Éhes lettem!!!!!!!!!!!!
Mivel rossz idő volt, ezért elmaradt a grillezés. Sütőben sütöttem meg a két napja bepácolt húsokat. A végeredmény fincsi lett.
A húst megtisztítom. Elkészítem a páclét, az olajat összekeverem az ízlés szerint hozzáadott fűszerekkel, majd a húst bepácolom, mindkét oldalát beleforgatom, egy tálba beleteszem és lefedve hűtőben hagyva pácolom. Nekem ez két napra sikeredett, jól összeértek az ízek. Egy nagy tepsibe helyezem a húst és pici vizet öntök alá, lealufóliázom és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 60-75 percet sütöm, majd leszedem az alufóliát. Légkeverésesen pirítom a hús mindkét oldalát kb. 5-10 percig, ha nincs, akkor kb. 10-10 percig, míg piros lesz. A család sült burgonyával és lesózott paradicsom és hagyma salival, picik sóskafőzivel ették.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.