1 nagyobb vagy 2 kissebb padlizsan Hagyma apróra vagva 1-2 gerezd zúzott fokhagyma So,bors,őrölt kömény izles szerint 1 tojas, Liszt, Vegeta ( elhagyható) Apróra vágott petrezselyem izles szerint Suteshez: olaj Talalashoz: tejföl Reszeltsajt
A padlizsánt csomagoljuk alufoliaba es grillen süssük puhára,vagy a sutobe teve 230 fokon süssük készre kb 70-90 perc alatt.Mikor elkészült a padlizsan pucoljuk meg óvatosan,nehogy megegessuk a kezünket.Vagjuk pépesre egy éles késsel es tegyük egy nagyobb tálba.Izesitsuk: adjuk hozza a többi hozzávalót, es annyi lisztet amennyit a masszánk felvesz,hogy ne legyen folyós.Keverjuk jol össze,majd kevés forró olajban süssük pirosra mindkét oldalát.Talalasnal tejföllel es reszeltsajttal kínáljuk,de magában is izletes
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.