Hozzávalók:
személyenként 2 szelet (kb. 20 dkg) sertéskaraj nálam 8 szelet
3 nagyobb gomba
4 szelet császár szalonna
5dkg füstölt kolbász
2 nyomat kechap
2 nyomat mustár
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A császár szalonnát a füstölt kolbászt apró kockára vágom a gombát picit olajon apróra vágva dinsztelem,hozzáadom a kolbász és szalonna darabkákat .Beleteszem a ketchapot ami nálam házi készítésű ,a mustárt és jól összekeverem .Kicsit krémes elegyet kapunk .A 8 szelet karajt kiklopfolom, sózom. Mindegyik karajba 2 evőkanállal teszek a töltelékből és gondosan feltekerem. Lisztben, tojásban, morzsában megforgatom és ezután tűzöm össze hústűvel hogy a sütés során ne essen szét.Majd forró olajban de lassan sütöm hogy jól átsüljön. Tálaláskor természetesen a hústűt kiveszem előtte. Köret lehet bármi rizs, hagymás krumpli vagy párolt zöldség.
Most krumpli pürével tálaltam .
Nagyon finom ,jó étvágyat hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.