Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Ötletes megoldás étel recept » Göngyölt töltött karaj rántva

felvitel dátuma: 2014-02-02 14:45:06       mai nézettség: 1       nézettség: 6086
részletes recept
Göngyölt töltött karaj rántva
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

személyenként 2 szelet (kb. 20 dkg) sertéskaraj nálam 8 szelet

 3 nagyobb gomba

4 szelet császár szalonna

5dkg füstölt kolbász

2 nyomat kechap

2 nyomat mustár

liszt

2 tojás

zsemlemorzsa

olaj a sütéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Elkészítés:

 

A császár szalonnát a füstölt kolbászt apró kockára vágom a gombát picit olajon apróra vágva dinsztelem,hozzáadom a kolbász és szalonna darabkákat .Beleteszem a ketchapot ami nálam házi készítésű ,a mustárt és jól összekeverem .Kicsit  krémes elegyet kapunk .A 8 szelet karajt kiklopfolom, sózom. Mindegyik karajba 2 evőkanállal teszek a töltelékből és gondosan feltekerem. Lisztben, tojásban, morzsában megforgatom és ezután tűzöm össze hústűvel hogy a sütés során ne essen szét.Majd forró  olajban de lassan sütöm hogy jól átsüljön. Tálaláskor  természetesen a hústűt kiveszem előtte. Köret lehet bármi rizs, hagymás krumpli vagy párolt zöldség.

Most krumpli pürével tálaltam .

Nagyon finom ,jó étvágyat hozzá.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*