De guszta!
2 kg csirkemell filé ez kb 14 szelet
2 evőkanál majonézes tormakrém
1 kávéskanál csirke fűszer só
10 dkg sonka apróra vágva
5 dkg házi kolbász apróra vágva
1 kisebb sárga paprika apróra vágva
10 dkg reszelt sajt
1 késhegynyi étel ízesítő
só a hús klopfolásához
Panírozáshoz :
3 db tojás
10 dkg liszt
Panír morzsa
Olaj a sütéshez
Elkészítés:
A Húst megtisztítjuk szép szeletekre vágjuk.
Kicsit besózva kiklopfoljuk.
A szép szeletkéket tálcára helyezzük , közben a töltelék hozzávalóit összekeverjük a sajt kivételével.
A húst szeletenként megtöltjük a töltelékkel és megszórjuk a reszelt sajttal.
Ezután feltekerjük és ismét szépen sorban tálcán elhelyezzük.
Előkészítjük a panírozáshoz a hozzávalókat és óvatosan beleforgatjuk a lisztbe, majd a tojásba és végül a zsemlemorzsába.
Majd a panírozás romjait eltakarítjuk hogy tisztán szépen folytathassuk a munkát a konyha pulton.
Olajat forrósítunk és bő forró olajban kisütjük a husikat.
Én burgonyapürét tálaltam hozzá.
Ez a recept a sajátom, de a tölteléket ki-ki ízlése szerint variálhatja.
Jó étvágyat hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.