Hozzávalók:
80 dkg csirkemell
25 dkg trappista sajt
25 dkg szeletelt sonka
25 dkg lapka sajt
ízlés szerint só
2 kávéskanál őrölt bors
1 kávéskanál pirs paprika
1 evőkanál olaj
1 nagy pohár tejföl
3 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A húst alaposan megmosom, majd szép szeletekre vágom. Klopfolás után sózom, borsozom. A sonkaszeletet ráfektetem a húsra, arra 1 szelet lapka sajtot teszek, felgöngyölöm, majd fogpiszkálóval rögzítem. Ezután jénaiba fektetem a tekercseket, és előmelegített sütőbe helyezem. Amikor a hús már hófehérre sült, a tejfölbe teszek egy kis borsot ,sót pici piros paprikát és a zúzott fokhagymát .Jól kikeverem és ráöntöm a húsra majd megszóróm reszelt sajttal, visszateszem, és addig sütöm, míg a sajt megolvad rajta.
Köretként rizst ajánlok és lehet friss salátát is adni hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.