paradicsom : 10 dkg
tv paprika: 10 dkg
kígyó uborka: 10 dkg
vöröshagyma: 1 fej
gomolyatúró: 10 dkg
salátalevél: 4 db
olíva olaj : fél dl
A megmosott zöldségféléket kockára, illetve karikára vágjuk, saláta levelet teszünk a tányérra, majd rétegesen ráhejezzük a zöldségeket, enyhén olíva olajjal meglocsoljuk, és gomolyatúrót reszelünk a tetejére. Tálalásig hűtőben tároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.