40 dkg sertéskaraj
40 dkg trappista sajt
40 dkg sonka
40 dkg gomba
tojás, liszt, morzsa a panírozáshoz
étolaj a sütéshez
40 dkg burgonya
friss zöldség, citrom a díszítéshez
Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető, és nagyon laktató ebédet készíthetünk.
A sertéskarajt egyenlő szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, enyhén sózzuk.
A sajtot, sonkát, gombát rétegesen egyik hús szeletre helyezzük és a másik szelettel lefedjük.
Hústűvel összetűzzük és bepanírozzuk.
Forró olajban kisütjük, majd kicsit ferdén kettőbe vágjuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk és forró olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.