Hozzávalók:
50 dkg gombát apróra vágtam,
1 fej hagymát ugyancsak és
1tk sóval,1tk borssal megpároltam öket. Mikor kicsit kihűlt,
ütöttem bele
1 tojást,
szórtam bele
1 tk zsemlemorzsát,
majd fűszereztem
1tk kakukkfűvel és adtam hozzá
5 dkg krémsajtot.
4 db fél pulykamellről (összesen kb 2.5 kg) ami kell hozzá
4 evk olaj
50dkg Bakon szalonna
*
Elkészítés:
A Pulykát megtísztítom hártyáit eltávolítom, a nagy darabokat pedig úgy vágtam ketté, hogy teljesen szét nem vágtam őket, hanem mintegy kiteríthetővé váltak.
Megpucolom a hagymát gombát az említett módon párolom, fűszerezem, és krémsajttal ízesítem.
Ha kihűlt betöltöm a pulyka húsba.
Hústűvel összefogom és kívül bakonnal beborítom.
200 fokon 1, 5-2 órát sütöm elöbb fólia alatt majd az utolsó 15 percben anélkül.
Ropogós legyen kívül.
Jó étvágyat ( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.
toldifuszer.
hu )