pulykamell: 0.80 kg
só: csipetnyi
liszt : 2 evőkanál
tojás: 4 db
zsemlemorzsa: 2 db
étolaj: 3 dl
burgonya: 0.20 kg
friss zöldség féle díszítéshez
Ragu:
gomba: 0,20 kg
sertés velő: 0,20 kg
vöröshagyma: 0,50 kg
só: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
étoolaj: 5 dl
Töltelék:
A tisztítás után a vöröshagymát megpirítjuk olajban, beletesszük a gombát, majd a velőt, ezután fűszerezzük, majd összekeverjük.
A pulykamellet spékeljük hosszanti irányban, mint egy bendő, majd betöltjük a velős, gombás ragut. Annyit töltünk bele, hogy eligazítva ne szóródjon ki belőle a töltelék.
Megforgatjuk lisztben-, tojásban-, zsemlemorzsában, és forró olajban sütjük, slégen kettőrészre szeleteljük, majd a sült burgonyával tálaljuk. Friss zöldségfélével díszítjük.
( sült burgonyát tisztítás után szeletekre vágjuk )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.