Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Gombával töltött pulykamell

felvitel dátuma: 2011-02-11 20:42:35       mai nézettség: 1       nézettség: 3717
részletes recept
Gombával töltött pulykamell
Hozzávalók 4 személyre:

pulykamell: 0.80 kg
só: csipetnyi
liszt : 2 evőkanál
tojás: 4 db
zsemlemorzsa: 2 db
étolaj: 3 dl
burgonya: 0.20 kg
friss zöldség féle díszítéshez

Ragu:

gomba: 0,20 kg
sertés velő: 0,20 kg
vöröshagyma: 0,50 kg
só: ízlés szerint
bors: ízlés szerint
étoolaj:  5 dl

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Töltelék:
A tisztítás után a vöröshagymát megpirítjuk olajban, beletesszük a gombát, majd a velőt, ezután fűszerezzük, majd összekeverjük.

A pulykamellet spékeljük hosszanti irányban, mint egy bendő, majd betöltjük a velős, gombás ragut. Annyit töltünk bele, hogy eligazítva ne szóródjon ki belőle a töltelék.
Megforgatjuk lisztben-, tojásban-, zsemlemorzsában, és forró olajban sütjük,  slégen kettőrészre szeleteljük, majd a sült burgonyával tálaljuk. Friss zöldségfélével díszítjük.
( sült burgonyát tisztítás után szeletekre vágjuk )

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*