Nagyon gusztusos!
4 db közepes paradicsom
20 dkg gomba
1 evőkanál vaj
1 közepes fej hagyma apró kockára vágva
1 db tojás
1/2 pohár tejföl
1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
4 dkg reszelt parmezán vagy valamilyen kemény sajt
só
1/2 m.kanál bors
A hagymát apróra vágva megdinszteljük, hozzáadjuk a felvágott gombát,sót, borsot, zöldpetrezselymet és fedő alatt puhára pároljuk, majd zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a felvert tojást és addig kavargatjuk, míg meg nem szilárdul. A paradicsomok szár felőli végét vékonyan levágjuk, belsejüket egy karalábévájóval, vagy egy kiskanállal kiszedjük és az üregeket megsózzuk. A tojásos gombával a paradicsomokat megtöltjük és egy kivajazott kis tepsibe vagy lapos jénai tálba tesszük .Tetejükre egy-egy kanál tejfölt teszünk, erre sajtot reszelünk.
Forró sütőben 25 percig sütjük, majd 5 percig grillezzük, ha a sajtot rá akarjuk pirítani.
Rízs körettel kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.