1/2 kg csirkemáj, 30 dkg gomba, 2 fej vöröshagyma, olaj,rízs, só, bors, majoranna, 1 paradicsom, 1 paprika, petrezselyem
A felaprított hagymát kevés olajon megfonnyasszuk, rátesszük a gombát és a májat, fűszereket és fedő alatt pároljuk, néha megkeverjük.
A rízst jól átöblítjük, kevés olajon pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy kb. 2 cm legyen a rízs felett. Addig főzzük, amig teljesen elfő a víz és lyukak lesznek a tetején. Ekkor levesszük a tűzről, lefedjük és 10 percig állni hagyjuk, csak ezután szabad megkeverni, így nem tapad össze.
A gombás májjal összekeverjük és nagy merőkanálba töltve tálaljuk, díszíthetjük zöldségekkel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.