2 csirkemell
0.5kg gomba
0.5kg brokkoli
1 fej v.hagyma
szalonna
250ml tejszín
só,bors,vegeta,kömény,petrezselyemzöld
esetleg keményítő
A szalonnát felcsíkozom,majd rádobom a hagymát. Amikor lepirult tovább pirítom már a csirkemellel. Fedő alatt párolom és 5-10perc után hozzáteszem a gombát és a brokkolit. Ezután fűszerezem. Vizet nagyon keveset vagy semmit nem teszek,mert a zöldségek sok vizet engednek magukból. Készre főzöm. Tejszínt öntök hozzá és ha nem elég sűrű pici keményítővel sűrítem. Tésztával,rizzsel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.