Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Gombasaláta paradicsommal

felvitel dátuma: 2011-02-10 10:45:10       mai nézettség: 1       nézettség: 2546
részletes recept
Gombasaláta paradicsommal
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 ek olíva olaj
2 ek paradicsompüré ( vagy paszírozott paradicsommal )
1 db babérlevél
cukor ízlés szerint
1 db citrom
só ízlés szerint
kakukkfű ízlés szerint
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A megtisztított, jól megmosott gombát gerezdre vagy kockákra vágjuk, és nagyon finomra vágott vagy reszelt hagymával az olíva olajban megpároljuk.
Ízesítjük sóval, paradicsompürével ( vagy paradicsom tetejére keresztet vágunk, majd egy pillanatra forró vízbe tesszük és amikor kivesszük eltávolítható a bőre, majd szitán át paszírozzuk ), babérlevéllel, egy pici cukorral, esetleg kakukkfűvel, egy darabka citrommal, és készre pároljuk.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*