40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 ek olíva olaj
2 ek paradicsompüré ( vagy paszírozott paradicsommal )
1 db babérlevél
cukor ízlés szerint
1 db citrom
só ízlés szerint
kakukkfű ízlés szerint
A megtisztított, jól megmosott gombát gerezdre vagy kockákra vágjuk, és nagyon finomra vágott vagy reszelt hagymával az olíva olajban megpároljuk.
Ízesítjük sóval, paradicsompürével ( vagy paradicsom tetejére keresztet vágunk, majd egy pillanatra forró vízbe tesszük és amikor kivesszük eltávolítható a bőre, majd szitán át paszírozzuk ), babérlevéllel, egy pici cukorral, esetleg kakukkfűvel, egy darabka citrommal, és készre pároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.