2 vöröshagyma
50 dkg csirkemell filé
40 dkg gomba
1 marék zöldborsó
1 karikára vágott zöldpaprika
1 felkarikázott paradicsom
1 zúzott fokhagyma
petrezselyem
1 tk só
1 pici őrölt fekete bors
1 tk őrölt paprika
Kevés olajon párold meg a vöröshagymát, majd hirtelen pirítsd meg benne a csíkokra vágott húst. Szórd meg a fűszerekkel .Add hozzá a szeletelt gombát, a zöldborsót, a karikára vágott zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát. Saját levében puhítsd meg. Ha hamar lefő a leve, pótold vízzel. Tálaláskor szórd meg petrezselyemzölddel. Köretként bulgurt adtam hozzá
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.