3 db szikkadt zsemle
2 db tojás
3 fej gomba
1/2 csokor petrezselyem apróra vágva
pici bors
delikát
zsemlemorzsa
A beáztatott és kicsavart zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, és belereszeljük nagy lyuku reszelőn a nyers gombát. Jöhet bele a petrezselyem, és a fűszerek ízlés szerint. Fasírtokat formálunk belőle, meghempergetjük zsemlemorzsában, és forró olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.