1,2 kg felso pulykacomb csonttal és borrel
1 nagy fej voroshagyma
40 dkg gomba
1 kanál orolt paprika
csipetnyi bors
só, szárnyasfuszer
2-3 kanál olaj
1 kis doboz tejszín
A pulykacombot kicsontozzuk, lehúzzuk a bőrét, majd nagyobb kockákra vágjuk és megszórjuk szárnyasfűszerrel.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, megszórjuk paprikával, rászórjuk a felvágott gombát, félpuhára dinszteljük.
Utána rászórjuk a felkocázott pulykahúst, a bőrét és a csontot is hozzáadjuk. Ezektől lesz jó az íze.
Puhára főzzük és a végén egy kanál liszttel elkevert tejszínnel összeforraljuk.
Én kölest főztem hozzá - megpirítottam olajon, megvegetáztam és felöntöttem kétszeres vízzel.
Miután felforrt, kikapcsoltam alatta a gázt, magától megpuhult.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.