Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Gombás tejszínes pulykacomb

felvitel dátuma: 2018-11-22 09:23:39       mai nézettség: 1       nézettség: 2263
részletes recept
Gombás tejszínes pulykacomb
Hozzávalók 4 személyre:

1,2 kg felso pulykacomb csonttal és borrel
1 nagy fej voroshagyma
40 dkg gomba
1 kanál orolt paprika
csipetnyi bors
, szárnyasfuszer
2-3 kanál olaj
1 kis doboz tejszín

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A pulykacombot  kicsontozzuk, lehúzzuk a bőrét, majd nagyobb kockákra vágjuk és megszórjuk szárnyasfűszerrel.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, megszórjuk paprikával, rászórjuk a felvágott gombát, félpuhára dinszteljük.

Utána rászórjuk a felkocázott pulykahúst, a bőrét és a csontot is hozzáadjuk. Ezektől lesz az íze.

Puhára főzzük és a végén egy kanál liszttel elkevert tejszínnel összeforraljuk.

Én kölest főztem hozzá - megpirítottam olajon, megvegetáztam és felöntöttem kétszeres vízzel.
Miután felforrt, kikapcsoltam alatta a gázt, magától megpuhult.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*